Totum Kropsterapi
Din vej til velvære

HVORFOR VÆLGE TOTUM KROPSTERAPI?

Kort fortalt, så er kropsterapi en dybdegående massageform, som hjælper dig med at behandle og give slip på gamle spænd – både fysiske såvel som psykiske.

De fleste, som har prøvet Totum kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. De fleste oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Totum Kropsterapi er ideelt til folk med udfordringer som:

  • Spændinger i nakke, skulder, ryg og lænd
  • ​Uro i kroppen og svært ved at falde til ro
  • En travl hverdag og mangel på overskud

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ikke to behandlinger er ens. For nogle vil der være meget fokus på psykiske og følelsesmæssige aspekter, mens det for andre i højere grad vil handle om at afspænde fysisk og derigennem ændre den kropslige tilstand.

De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele. Der kan indgå pulserende massage, triggerpunktsmassage, stræk, forskellige kropslige øvelser fx. med spænd og modspænd samt led frigørelse.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; dit liv, din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Hvorfor er det så effektivt?

Kroppen og sindet afspejler det liv, man har levet. Derfor vil alt man har oplevet kunne ses og mærkes på både krop og sind. Det betyder også at hvis man bærer rundt på uhensigtsmæssige ting, man har med sig fra sit liv – stress, angst, traumer, dårlige mønstre, sorg, lavt selvværd, mv. – så kommer det ofte til udtryk både psykisk og fysisk.

Med kropsterapi arbejdes der med sammenhængen mellem krop og psyke, så kroppens balance genskabes og de fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, overskud og balance i kroppen.

Hvad kan behandles?

Kropsterapi er effektivt til at behandle problemer som stress, angst, depression og traumer. Udover at behandle disse specifikke problemer er kropsterapi et fantastisk værktøj for alle, som ønsker at gennemgå en personlig udvikling.

Hvor mange behandlinger?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger en tilstand skal have for at blive opløst. Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et ordentligt svar efter din første behandling. Du vil helt sikkert opleve markante forbedringer allerede efter første behandling, som de fleste af mine klienter. Men alt efter, hvilke spændinger du har i din krop, skal du forvente at skulle bruge mere end én behandling for at få løst en problematik.

Det siger mine klienter om Totum:

”Fik ro i min krop efter Totum Kropsterapi”

Jeg har fået både almindelig og Totum kropsterapi hos Jesper og har det bare super godt i kroppen bagefter. Specielt Totum Kropsterapi oplever jeg at få en ro i kroppen. Jeg har PTSD og spænder meget i meget, men supermassøren Jesper kan få min krop i ro. Jeg kan varmt anbefale Jesper.

Gitte

“Jeg ville forkæle mig selv i ferien”

For at forkæle mig elv i ferien bookede jeg tid hos JespersMassage. Denne gang til Totum Kropsterapi. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg syntes egentlig ikke, jeg havde ondt nogen steder, da jeg kom, men Jesper har en fantastisk evne til at trykke lige netop de steder, hvor der alligevel er noget, der spænder, som så kan afspændes og løsnes. Og så er det næsten som om, man kan flyve ned af trappen bagefter.
Jeg har også stor respekt, for at Jesper uddanner sig til at blive endnu dygtigere, selvom han i den grad leverer varen i forvejen.

Jens