Øget almen velvære

Få mere energi med afslapningsmassage

Afspændingsmassage i rolige omgivelser.

En meget blid og nænsom helkropsmassage, der mindsker stress og øger dit velvære.

Wellness for din krop

Massage er en fantastisk måde til at komme ned i tempo og få mere energi. Du vil sanse og opleve hvordan dine tanker, følelser og krop og sjæl er forbundet.

Under massagen vil du opleve, at du langsomt slapper mere og mere af. Kroppen finder tilbage til dens sunde tilstand af total ro og du kan opleve og sanse en indre stilhed. Det hjælper dig til at mærke din krop, sjæl og følelser meget intenst og levende. Det opleves som en fantastisk terapeutisk og healende massage. Det kan give nye indsigter og åbne op for nye måder at være og passe på dig selv.

Helkropsmassage forebygger og reducerer stress. Massage styrker immunforsvaret og sygdom kan derfor forebygges. Blodcirkulationen øges i hele huden og muskler og led bearbejdes med lette strøg og tryk der også frigøre spændinger og ømhed. Massage giver ligeledes energi i cellernes energi depoter (mitokondrier) ​således, at kroppen bliver forfrisket og klar til dagens udfordringer.

Det kan derfor være en god ide at få massage med jævne mellemrum. Fx på vej fra arbejdet. JespersMassage ligger kun få min. fra motorvejen ved Tilst

Mange klienter oplever at være mere rolige, hvile mere i sig selv og have en rigtig solid jordforbindelse efter at have modtaget afspændings massage. En helkropsmassage, der virkelig ændrer din dag og dit velvære.

De oplever at få mere energi og overskud i hverdagen.

Massagen kan også indgå som en blid vej til udvikling og bearbejdning af tidligere rystende oplevelser eller være en del af din proces mod øget selvindsigt og personlig udvikling. Massagen kan altså åbne dit sind for livskraft og forløse de negative mønstre og blokeringer.

I massagen veksler jeg mellem lange og rolige og mere dybtgående strøg. Hele kroppen masseres efter en systematik, som også styres af min intuition og sansninger af, hvad din krop særligt har brug for. Du vil derfor opleve, at alle massager er forskellige.