Iskias smerter
Iskias smerte kan effektivt behandles ved dybdemassage

Hvad er iskiassmerter?

Iskiasnerven er den største nerve vi har i kroppen. Iskias nerven løber fra lænden og bækken og videre ned til bagsiden af hvert ben.

Iskias smerter kan være utrolig smertefulde og smerterne kan stråle ned i benet, låret eller knæet og i sjældne tilfælde vil strålingen kunne mærkes op i lænden, tæerne eller i lysken.

Strålingen kommer af, at de store sidde muskler bliver for spændte ved at nervetrådene eller selve nerven bliver klemt, hvis muskulaturen omkring nerven bliver for spændt.

Det, at sidde forkert eller have en forkert arbejdstilling, kan have stor betydning for smerterne. Man kan opleve, at det at ligge i sammen position i længere tid er meget ubehageligt, og en uro i lænden opstår, så man skal vende og dreje sig meget ofte.

Smerterne starter oftest i lænden og vil over tid uden behandling begynde at stråle ned i benet. Man skal altid værre ekstra opmærksom, når man mærker stråling ned i benet, især hvis strålingen kun er i højreside. Det kan være tegn på alvorligere skader.

Hvad kan Massage gøre ved dine iskiassmerter?

Jeg bruger triggerpunkts massage blandet med fysiurgisk massage, hvor jeg med tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen på de store sidde muskler og får løsnet op, så musklen kan slappe og komme på plads, så den ikke påvirker iskias nerven.

Når jeg med tryk kommer ned i muskulaturen, vil du kunne mærke at det stråler ned i benet og mærke en lindrende følelse. Jeg vil altid have en dialog med dig om massagens hårdhed, fordi det er vigtigt, at du kan slappe af. Jeg går kun til din smertegrænse.