Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
178 indlæg.
Mai fra Århus
Har fået flere behandlinger ved Jesper.
Det har altid været en dejligt og professionel oplevelse.
Sidste gang fik jeg kropsterapi, for at forbedre stress. Hvilket var helt fantastisk, havde det skønt i kroppen efter. Kan kun give mine bedste anbefalinger 👌🏻

Mai
Behnam fra Aarhus
Jeg fik en fantastisk behandlingssession. Jeg føler mig markant bedre i kroppen efter det. Jespers færdigheder som massør og professionelle tilgang gjorde hele oplevelsen både afslappende og givende.
Emillie Krag fra tilst
God professionel massage i dejlig rolige atmosfære.
Leo fra Aarhus
Har endnu engang fået en fantastisk massage af Jesper. Han løsner stramme muskler op på den mest fantastiske måde. Han er dygtig, kan sit kram og er nærværende. Går altid derfra løsnet op og med en afslappet fornemmelse. Mine bedste anbefalinger til Jesper.
Rikke fra 8471
Jeg kontaktede Jesper. Da en der står mig meget nær er blevet alvorligt syg med få år tilbage af livet. Min reaktion her på var meget kropsligt - med kvalme og ondt i brystet, vejrtrækning besvær samt problemer med at finde ro både i krop og sind.
Symptomerne var stilnet lidt af da jeg var hos Jesper - men jeg er ikke tvivl om han stadig hjalp mig med sin Totem-massage. Både med min sorg men også med en masse andre ting som har fyldt længe også ting jeg måske ikke helt var klar over at jeg bar rundt på.
Under massagen ramte Jesper rigtig mange spændte og ømme områder - de ting han sagde om spændingerne og hvad det kunne betyde gav bare rigtig meget mening for mig.
Jeg gik der fra med en indre ro som jeg ikke helt kan beskrive - men gerne vil opleve igen.
Michael Frode fra Viby
Havde fået Jesper anbefalet af en kollega, og jeg blev absolut ikke skuffet. Stille, rolige og behagelige omgivelser, og massage helt i top. Jesper var meget forklarende i forbindelse med massagen, og det fik mig virkelig til at slappe af og tage imod massagen. Allerede efter 1. gang kan jeg mærke forbedringer, og jeg vil se frem til yderligere behandlinger.
Kan varmt anbefale Jesper.
Rita Pedersen fra Tilst
Var ovre ved Jesper med ondt i lænden der trak ned i ballen to behandlinger så havde han bugt med det. Han er en rigtig god massør, og kan klart anbefales tøv ikke bare ring til ham, så skal han nok ordne dit problem. Giver ham mine bedste anbefalinger.
Hans Christian Andersen fra Brabrand
Havde ondt i lænden og bookede en time med Jesper. Det var virkeligt en god behandling. Lænden er knap så øm nu efter behandling.

Kan kun give Jesper min bedste anbefalinger 🙂
Thanh fra Tilst
Jeg var hos Jesper til totum kropsterapi for første gang, og det var en anderledes, men virkelig god oplevelse. Hans massage er lidt anderledes end de tidligere behandlinger, jeg har prøvet som andre, men jeg blev positivt overrasket.
Jesper er virkelig omhyggelig og koncentreret omkring sin behandling, hvilket gjorde hele oplevelsen meget behagelig og givende. Jeg har tænkt mig at prøve det igen og vil klart anbefale Jesper ekspertise til andre.
Rikke fra Skanderborg
Kan varmt anbefale, en tur forbi Jesper. Virkelig dygtig massør, rolige omgivelser, afslappende musik og en oplevelsen af velvære efter en tur på briksen.
Svend
Det var min første gang ved massør og jeg havde haft nerver i klemme bag skulderbladet. Det tog ikke Jesper mere end 5 minutter, at finde den første hovedsag til min ømhed og massere det væk. Nogle dage efter massagen, havde min ømhed næsten foretaget sig helt. Tak for hjælpen Jesper!
Esben fra Aarhus
Havde lidt problemer med en øm skulder og det blev meget bedre efter et besøg ved Jesper.

Rigtig god oplevelse og god stemning. Kan klar anbefales.
Tina fra Tilst
Jeg tager kontakt til Jesper pga jeg har smerte i nakken samt den ene arm.
Lidt skeptisk og spændt møde jeg op til min første behandling som egentlig skulle have været en dybdegående massage men som ender ud med en Totum kropsterapi og jeg siger jer bare pas på det kan man blive afhængig af . Det er jeg blevet 😉. Har det fantastisk efter 1.5 time i Jespers hænder.
Jesper er meget professionelt. Mega god massør Han er samtidig utrolig venlig,mild og har en fantastisk humor .
Kan stærkt anbefale Jespersmassage

Såå jeg siger bare tak for dig Jesper. Mig slipper du ikke lige af med 😉
Marianne fra Viborg
Jeg har frekventeret en del massører i min tid. Jesper tager godt ved hvilket jeg synes godt om. Jeg fik Jesper anbefalet af venner og giver gerne anbefalingerne videre.
Lyuba fra Aarhus V
Super god oplevelse at komme ind til Jesper, fantastisk grundig massage og afslappende stemningen i rummet. Varme anbefalinger!
Betina fra Aarhus
En rigtig god oplevelse - professionel vejledning, effektiv behandling, tillidsfuldt rum og ikke mindst imødekommende person. En stor anbefaling herfra😊
Emil fra Sabro
Jeg kan varmt anbefale Jesper.
Jeg fik løsnet op for muskler som jeg ikke troede jeg havde.
Fik en virkelig god og professionel behandling.
Anna fra Tilst
Jeg har været ved Jesper et par gange nu, til totum massage. Uden helt at vide hvad jeg gik ind til, og de store forventninger til massagen, andet end at det nok skulle hjælpe på min spændingshovedpine på den ene eller den anden måde. Det gjorde det helt bestemt også! Desuden fandt han frem til spændinger flere steder i kroppen, som der blev løsnet godt op for.
Jeg er ikke synderlig "alternativ" og synes stadig totum delen er lidt spøjs, men for søren hvor det virker! 👌
Der ud over så et Jesper en skøn mand at blive behandlet af. Han fortæller hvad han gør, og hvilken effekt det har på kroppen og hvad man kan forvente af det. Han er helt nede på jorden, og pådutter, hverken det ene eller det anden overbevisning - hvilket jeg har oplevet ved tidligere behandlere og derfor var jeg svært skeptisk ved det første møde med jesper😅
Så kæmpe anbefaling her fra, og ser frem til næste behandling🫡👍
Anne-Mette fra Tilst
Jeg har fået massage hos Jesper mange gange - og nyder det til fulde. Jesper er et utrolig behageligt menneske og jeg føler mig i trygge hænder. Jesper giver fantastisk massage for både velvære og behandling af ømme punkter på kroppen. Jeg glæder mig til næste aftale 🙂
Jens fra 8471 Sabro
For at forkæle mig selv i ferien bookede jeg en tid hos Jespers massage. Denne gang til Totum massage. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg syntes egentlig ikke, jeg havde ondt nogen steder, da jeg kom, men Jesper har en fantastisk evne til at trykke lige netop de steder, hvor der alligevel er noget, der spænder, som så kan afspændes og løsnes. Og så er det næsten som om, man kan flyve ned af trappen bagefter.
Jeg har også stor respekt for, at Jesper uddanner sig til at blive endnu dygtigere, selv om han i den grad kan levere varen i forvejen.