Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
168 indlæg.
Svend
Det var min første gang ved massør og jeg havde haft nerver i klemme bag skulderbladet. Det tog ikke Jesper mere end 5 minutter, at finde den første hovedsag til min ømhed og massere det væk. Nogle dage efter massagen, havde min ømhed næsten foretaget sig helt. Tak for hjælpen Jesper!
Esben fra Aarhus
Havde lidt problemer med en øm skulder og det blev meget bedre efter et besøg ved Jesper.

Rigtig god oplevelse og god stemning. Kan klar anbefales.
Tina fra Tilst
Jeg tager kontakt til Jesper pga jeg har smerte i nakken samt den ene arm.
Lidt skeptisk og spændt møde jeg op til min første behandling som egentlig skulle have været en dybdegående massage men som ender ud med en Totum kropsterapi og jeg siger jer bare pas på det kan man blive afhængig af . Det er jeg blevet 😉. Har det fantastisk efter 1.5 time i Jespers hænder.
Jesper er meget professionelt. Mega god massør Han er samtidig utrolig venlig,mild og har en fantastisk humor .
Kan stærkt anbefale Jespersmassage

Såå jeg siger bare tak for dig Jesper. Mig slipper du ikke lige af med 😉
Marianne fra Viborg
Jeg har frekventeret en del massører i min tid. Jesper tager godt ved hvilket jeg synes godt om. Jeg fik Jesper anbefalet af venner og giver gerne anbefalingerne videre.
Lyuba fra Aarhus V
Super god oplevelse at komme ind til Jesper, fantastisk grundig massage og afslappende stemningen i rummet. Varme anbefalinger!
Betina fra Aarhus
En rigtig god oplevelse - professionel vejledning, effektiv behandling, tillidsfuldt rum og ikke mindst imødekommende person. En stor anbefaling herfra😊
Emil fra Sabro
Jeg kan varmt anbefale Jesper.
Jeg fik løsnet op for muskler som jeg ikke troede jeg havde.
Fik en virkelig god og professionel behandling.
Anna fra Tilst
Jeg har været ved Jesper et par gange nu, til totum massage. Uden helt at vide hvad jeg gik ind til, og de store forventninger til massagen, andet end at det nok skulle hjælpe på min spændingshovedpine på den ene eller den anden måde. Det gjorde det helt bestemt også! Desuden fandt han frem til spændinger flere steder i kroppen, som der blev løsnet godt op for.
Jeg er ikke synderlig "alternativ" og synes stadig totum delen er lidt spøjs, men for søren hvor det virker! 👌
Der ud over så et Jesper en skøn mand at blive behandlet af. Han fortæller hvad han gør, og hvilken effekt det har på kroppen og hvad man kan forvente af det. Han er helt nede på jorden, og pådutter, hverken det ene eller det anden overbevisning - hvilket jeg har oplevet ved tidligere behandlere og derfor var jeg svært skeptisk ved det første møde med jesper😅
Så kæmpe anbefaling her fra, og ser frem til næste behandling🫡👍
Anne-Mette fra Tilst
Jeg har fået massage hos Jesper mange gange - og nyder det til fulde. Jesper er et utrolig behageligt menneske og jeg føler mig i trygge hænder. Jesper giver fantastisk massage for både velvære og behandling af ømme punkter på kroppen. Jeg glæder mig til næste aftale 🙂
Jens fra 8471 Sabro
For at forkæle mig selv i ferien bookede jeg en tid hos Jespers massage. Denne gang til Totum massage. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg syntes egentlig ikke, jeg havde ondt nogen steder, da jeg kom, men Jesper har en fantastisk evne til at trykke lige netop de steder, hvor der alligevel er noget, der spænder, som så kan afspændes og løsnes. Og så er det næsten som om, man kan flyve ned af trappen bagefter.
Jeg har også stor respekt for, at Jesper uddanner sig til at blive endnu dygtigere, selv om han i den grad kan levere varen i forvejen.
Gitte fra Galten
Jeg har fået både almindelig og totum massage hos Jesper og har det bare super godt i kroppen bagefter. Special totum massage oplever jeg at få en ro i kroppen. Jeg har ptsd og min krop spænder meget, men super massøren Jesper kan få min krop i ro.
Jeg kan varmt anbefale Jesper.
KH Gitte
Karina fra Tilst
Har været hos Jesper nogle gange efterhånden til Totum-massage. Den første gang føltes det lidt spøjst, da man bliver vugget og “rullet”, og man tænker hvad skal det her gøre godt for?
Men det virker! Det løsner op i stive og kronisk spændte muskler, som man typisk har når man som mig har fibromyalgi og er god til at stresse lidt for meget.
Derudover har Jesper en uovertruffen evne til at finde de rigtig, virkelig ømme punkter og muskler og sige av, inden man selv når det og de tryk får løsnet de fleste af de ømme områder.
Det kan godt gøre ondt, men det er velvære og god selvforkælelse at tage på besøg hos Jesper - alle de bedste anbefalinger herfra.
Caroline fra Brabrand
Jeg er kæmpe fan 🤟🏻

Jespers totum massage er simpelthen så skøn, ofte går jeg derfra med en følelse af eufori i kroppen.
Jesper bare et virkeligt behagelig menneske og en dygtig massør.
Kæmpe anbefaling herfra.
Susanne
Hej - har netop været til min 1. behandling v Jesper . Og absolut ikke den sidste, for hold nu op , hvor kunne han massere i dybden på en meget behagelig måde i rolige omgivelser. En fantastisk oplevelse og meget professionelt i gode hænder. Tak , vi ses snart igen.
Martinus fra Århus
Super behandling, god og dybdegående massage og en meget kompetent behandler.
Iben fra Risskov
Jesper ved, hvad han har med at gøre. Super kompetent og samtidig indfølende. Man føler sig bogstavelig talt i gode hænder. Meget professionel og dygtig. Jeg kan varmt anbefale Jesper.
Søren fra Aarhus
Prøvede Jespers massage første gang i fredags. Jeg kom med ømme akillesener, ømme lægmuskler og lænd på grund af løbetræning. Jesper formåede at få løsnet godt op med dybdegående massage. Kan kun anbefale behandling hos Jesper. En stille og rolig mand der tager sig god tid, er behagelig at snakke med, og også er stille, så man rigtig kan fordybe sig i massagen og mærke hvordan kroppen kommer på arbejde.
Brian fra Slagelse
Jesper er en mester der kender kroppen og sjælen. Jeg plejer at få en luksusmassage, og den gode tid og afslappet stemning er enestående. Jeg går til behandlinger på Sjælland, men det er virkelig værd den lange tur til Aarhus for at få Jespers massage. Han når dybt ned i kroppen og bagefter har jeg fornemmelsen af, at jeg er blevet et andet menneske.
Finn Bertelsen fra Frederikshavn
Jesper tager sig tid før behandling så oplevelsen bliver med fokus på de punkter du bringer til torvs. Under behandlingen er der ingen slinger i valsen, for du er i personlig fokus hos Jesper. Efter behandling er Jesper også på banen for at følge op på om den behandling du har modtaget virker og om du har det godt. Hvis blot flere var ligesom Jesper ville flere have det godt.
Solveig Rydahl fra Rønde
Jeg har fået massage hos Jesper i flere år - gennemsnitlig hveranden måned. Han er simpelthen den bedste massør og han får altid løsnet op for mine muskelspændinger mv. Jeg har leddegigt og får derfor 'nemt' småskader, spændinger - bare generelt muskel-bøvl som han fikser 🙂
Jeg kom lige hjem fra en rejse, som tog over 30 timer med båd, bil, flyvning og bus og havde jævnt ondt over det hele (også i benene trods kompressions-strømper). 1,5 times massage hos Jesper og jeg var som ny! Tak Jesper - endnu en gang! 🙂