Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
141 indlæg.
Zinedin fra Aarhus
Jesper er som altid meget dygtig og professionel i sit arbejde. Han hører dine problemer og gør sit bedste for at du kommer ud derfra frisk og problemfri. Har kun positive oplevelser.
Brian fra Slagelse 4200
Selv om jeg bor på Sjælland vender jeg gang på gang tilbage til jesper. Hans luksusmæssige er en fantastisk oplevelse fra gang til gang. Jesper behandling går dybt og resultatet er en følelse af velvære som er helt enestående.
TAK jesper, bliv endelig ved med at bruge dine kyndige hænder.
Akram fra Tilst
Rigtig god behandling. Jesper er mega dygtig til sit arbejde som massør Han er meget professionel og har anbefalet ham til venner. Kommer helt sikkert igen.
Magnus Andreasen fra Tilst
Hos Jesper er der en rigtig god og rolig atmosfære. Jesper er utrolig god til det han laver, og formår at få løsnet de steder hvor spændingerne sidder.
Jespersmassage kan stærkt anbefales til alle .
Steen Hundborg Martensen fra Randers
Fået en meget professionel og dybdegående massage hos Jesper. Han er en meget kompetent massør, hygiejnen er i top, man bliver tildækket og Jesper spørger relevant ind til skader. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger!
Anette fra Lading
Massage ved Jesper er helt igennem fantastisk . Jesper er utrolig imødekommende, nærværende og professionel. Helt sikkert en jeg vil bruge fremover- effektiv og yderst kompetent. Kan varmt anbefales.
Anton fra 8200
Har fået fået fantastisk hjælp af Jesper. Har efter flere operationer (hofte og ryg) der får løsnet mine spændte fået brug for at Jesper går ind på et område og få løsnet mine spændte muskler der har givet mig en meget bedre gang funktion. Jesper er virkelig behagelig og professionel anlagt og føler mig i trygge hænder hos ham
Jeanette Schneider fra Tilst
Fantastisk massage, professionel, top hygiejne, ren velvære . Kan varmt anbefale en tid hos Jesper, her føler man sig i de bedste hænder.
Bjarne fra Tilst
Jeg fandt Jesper, da jeg havde fået hold i nakken. Og DET HJALP 😃👍🏼 Efterfølgende har jeg været hos Jesper en del gange, og han er fantastisk til, at løsne muskler, og til at give en dejlig velvære. Jeg fortsætter med, jævnligt, at komme hos Jesper. Jeg kan varmt anbefale ham
Torben Brenfeldt fra Tilst
Har du ondt i din gamle krop, kan Jespersmassage, anbefales. Kommer hos Jesper ca hver 14 dag, og har det super godt når jeg går fra 1 times massage. Torben Brenfeldt
Heidi fra Aarhus
Fantastisk oplevelse. Top Professionel - rigtig god service. Kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐
Kristina Hansen fra Århus v
Jeg får jævnligt massage af Jesper og har kommet hos ham i 5 år. Pt har jeg smerter og spændinger grundet diskusprolapser. Massagen af Jesper er meget smertelindrende og Jesper er nærværende, imødekommende og professionel. Jeg kan varmt anbefale ham.
Tina fra Aarhus
Hot Stone massage - aldrig prøvet det før, men WAUW sikke en oplevelse. Jespers massage er i forvejen en særlig topklasse-oplevelse og med hotstone, blev oplevelsen og virkningen af massagen lige lidt anderledes på den gode måde. Har man ikke prøvet det før, så kan det klart anbefales.
Grethe N. Rasmussen fra Tilst
En stor tak til Jesper som har hjulpet mig i en svær tid, alle muskler er løsnet op og det kan mærkes. Jeg blev anbefalet af en bekendt og jeg bliver ved med at give mig selv denne forkælelse, fremover. God humor og meget venlig.
Annette Rugg fra Tilst
Super professionelt og mega lækker massage. Fik 90 min hotstone massage, det bedste jeg til dato har fået. Vil klart anbefale det til alle, ren selv forkælelse og velvære.
Jens fra Lading
Hos Jesper er man bogstavelig talt i gode hænder! Jeg har været til massage i dag. Det snurrer i hele kroppen, og det føles som om, han har skilt den ad i små dele, renset og smurt dem for så at montere det hele i en ny og yngre form. Stor fornøjelse!
Hans fra København
Super fantastisk massage. Har endnu engang nydt godt af Jesper`s magiske hænder - kan helt klart anbefale ham som massør
Kasper fra Viby
Jesper er helt klart den bedste massør jeg har været hos. Han har hjulpet mig utallige gange med min ryg og har gået derfra mere end tilfreds hver gang. Han er både yderst professionel og en meget varm person, der tager godt imod en. Kan helt klart anbefales!
Daniel Nielsen
Jeg tog kontakt til Jesper, da jeg havde nogle spændinger i min skulder i forbindelse med min træning. Allerede efter 2. behandling kunne jeg mærke en større bevægelighed, hvilket var en stor lettelse. Jeg har nu haft flere behandlinger hos Jesper, og det er altid en fornøjelse at få “ løsnet op “. Jeg vil uden tvivl benytte Jesper fremadrettet, og han har min varmeste anbefaling.
Susanne fra Højbjerg
Jeg er nu kommet hos Jesper fast igennem de sidste 4 år og der har været nok at tage fat på for ham😉, det er en stor “fornøjelse” at komme hos Jesper. Alle de forskellige udfordringer jeg har haft/har får han styr på hver gang.👍🏼 Sidste gang (i onsdags), fik jeg en hot Stone massage og DET var helt fantastisk. Så de bedste anbefalinger herfra 😃