Dybdegående fysiurgisk Massage
Din vej til velvære

HVAD ER DYBDEGÅENDE FYSIURGISK MASSAGE?

Dybdegående fysiurgisk massage er en serie af bevægelser og teknikker, der gennemarbejder muskulaturen på overfladen og i dybden. Bevægelserne dig en blødhed i musklerne.

Kredsløbet stimuleres og fjerner de affaldsstoffer i musklerne, som frigives under massagen.

Fysiurgisk massage er en dybdevirkende massage, som giver dig gevinster som følgende:

  • Afspænding af musklerne i kroppen.
  • Større smidighed og bevægelighed i led og muskler.
  • Bedre kredsløb, nedsætter forhøjet blodtryk.
  • Aktiverer immunforsvaret.
  • Nedsætter stressniveauet.
  • Øger dit almene velvære
  • Mindsker migræne anfald og spændingshovedpine.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg bruger teknikker fra fysiurgisk massage, min viden om kroppens muskler og opbygning, men jeg bruger også min intuition, når jeg masserer. På den måde kommer jeg i dybden, og får løsnet de spændinger, der kan være i musklerne.

Jeg arbejder med det formål, at du får mulighed for at mærke dig selv gennem massagen. Massagens primære funktion er fysisk velvære, men skal også afhjælpe eventuelle spændinger du har.

Sindet og dine tanker har stor indflydelse på din krop, og massagen kan forløse følelser og tanker, som kan ligge til grund for de spændinger du går rundt med. Derfor giver jeg massage med omsorg og opmærksomhed til dig og arbejder oftest i stilhed til blid musik.

Massage er for mig mere end blot fysisk velvære. Massage er helhedsskabende og binder det fysiske velvære sammen med det mentale velvære. Massage – din vej til velvære.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Er du meget påvirket af spændinger i kroppen, skal du regne med at flere behandlinger skal til for, at du får det bedre.

Jo mere tid du vælger – indenfor en kort periode –  jo mere kommer jeg i dybden og får løsnet dine spændinger på kort tid.

Søger du velvære uden en bagvedliggende problematik kan du frit vælge hvor mange gange og hvor tit du vil forkæle dig selv.