Afslappende gravid Massage
Er du gravid og har brug for afslapning inden dit barn melder sin ankomst?

Gravidmassage hjælper dig

Der er mange fordele ved at få regelmæssige massagebehandlinger, imens du er gravid – det løsner op i spændt muskulatur, letter ømme områder, forbedrer blodcirkulation og mobilitet, og får dig generelt til at føle dig bedre tilpas. At bære et barn i kroppen ændrer dit tyngdepunkt og gør, at din muskulatur sættes under uvant pres i din ryg, nakke, mavemuskler og skuldre. I forbindelse med graviditeten løsnes dine ledbånd også, hvilket gør at dine bækkenled er mindre stabile, ændrer din kropsholdning og trækker dit bækken fremad. Disse stressende faktorer gør, at du med garanti vil opleve både en fysisk og psykisk forløsning ved gravidmassage hos JespersMassage.

Hvordan ligger jeg under massagen?

Mange kvinder finder det fra starten af graviditeten ubehageligt at ligge på maven. Efter midten af graviditeten finder mange gravide det også ubehageligt at ligge på ryggen, da den øgede vægt fra livmoderen lægger ekstra vægt på den vene, der fører blodet fra dine ben til dit hjerte. Derudover kan det også være svært for massøren at løsne op i rygmuskulaturen, når du er rygliggende. Jeg har både mavepude og du kan ligge på siden alt efter, hvad der giver dig bedst komfort og aflastning.

Hvornår kan du få en graviditetsmassage?

Teknisk set kan du modtage massage under hele graviditeten. Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor man anbefaler at du venter. Der vil altid være en individuel vurdering mellem dig og massøren. Har du fx bækkenløsning, feber eller andre lignende komplikationer, bør du undlade massage indtil du har rådført dig med din læge. Der kan sågar være fordele ved massage så sent som i 8. og 9. måned, da det er med til at afstresse din krop. Så kan kroppen bedre slappe af og samle kræfter til fødslen.

Er det sikkert at få massage under graviditeten?

Ja, det er generelt helt sikkert at få massage under graviditeten. Husk blot at vælge en massør med viden om gravid massage. Er du i tvivl om din specifikke situation, skal du konsultere med din læge.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til mig via “kontakt